Persoonlijke begeleiding bij situaties van transformatie en verandering.Het leven brengt ons allerhande uitdagingen en onverwachte situaties, bijvoorbeeld situaties van twijfel en conflikt, scheiding, verlies van werk, de overgang, ziekte, rouw. Vaak zijn dit levensveranderende situaties, die vragen om een herijken vanbinnen: Hoe ga ik hiermee om, wie ben ik, wat wil ik, hoe moet ik verder leven, hoe ga ik om met mijn gevoelens en angst? Hoe ga ik om met fundamentele onzekerheid die wordt aangeraakt?

Als transpersoonlijk therapeut kan ik je helpen bij deze weg naar binnen, samen maken we een reis langs de gevoelens vanuit spiritueel perspektief. Op de beginpagina van deze website heb ik dat perspektief verwoord. En op de pagina over mijn achtergrond kun je lezen welk pad ik daarmee ga en ben gegaan in mijn leven.

Belangrijkste is dat je mag voelen dat je niet alleen bent (wel Al-Een), dat het Leven je draagt en dat alles dieper Zelf-inzicht komt brengen.
Dit geeft moed en kracht om te omarmen wat het leven je brengt.

Wanneer dit een snaar bij je raakt en je zoekt iemand om met je mee te lopen en je te spiegelen, dan ben je welkom om te bellen of een bericht te sturen. We bepalen dan aan de hand van een kort voorgesprek het voorlopige trajekt. Er zijn drie sessievormen mogelijk, welke elkaar eventueel kunnen opvolgen en aanvullen:

Spiegelingswandelingen in de natuur.

Energetische reading/healing, gecombineerd met gesprek (via Gestalt en focussing). Hierbij kijken we samen op lichamelijk en emotioneel niveau wat speelt.

Werken met kleivormen om zicht te krijgen op een thema in je leven.